Virksomhedsbesøg på Hydac A/S

Published On: 20. august 2019|Last Updated: 23. januar 2021|Categories: Nyheder|

Hydac A/S i Langeskov får besøg af finansminister Kristian Jensen

Med besøget hos Hydac bliver Kristian Jensen præsenteret for et markant eksempel på den gode erhvervsudvikling i Kerteminde Kommune.
På tirsdag d. 15. august vil finansminister og næstformand for Venstre Kristian Jensen aflægge et besøg i Kerteminde Kommune – med Hydac A/S i Langskov som vært.
Foruden firmapræsentationen vil Venstre i Kerteminde Kommune, med borgmester Hans Luunbjerg i spidsen, også benytte lejligheden til at få en drøftelse med finansministeren af det store behov for ’det tredje spor’ på den fynske motorvej, som en væsentlig betingelse for en videre positiv erhvervsudvikling i kommunen – og på Fyn i det hele taget.

Både energiminister Lars Chr. Lilleholt og Borgmesterforum Fyn har således peget på en midlertidig løsning med ibrugtagning af nødsporet, som en understregning af den manglende motorvejskapacitet, og også erhvervslivet på Fyn efterspørger en forbedret infrastruktur.

Adm. direktør Jens Haugaard, Hydac A/S, mærker også de væsentlige kapacitetsproblemer på motorvejen, og fremhæver, at især infrastrukturen kan være en ærgerlig hindring for at tiltrække medarbejdere til Hydac, som hverken kultur eller fysiske rammer kan ændre på: “Vi har brug for at vores medarbejdere kan komme til og fra arbejde. Så simpelt er det. Ingen er interesseret i at hænge i lange køer og tung trafik morgen og aften. Hvis ikke opgaven om at skabe vej til arbejde løftes, så risikere vi at tabe vækst, arbejdspladser og erhvervsliv på Fyn”

Kort om Hydac A/S i Langeskov:

Når man taler om erhvervsudvikling på Fyn, så er virksomheden Hydac A/S ikke til at komme udenom.  Hos Hydac A/S arbejder mere end 80 medarbejdere på at udvikle, designe og levere hydrauliske systemer og komponenter til både det danske og internationale industrimarked. Hydac A/S har siden sin opstart formået levere flotte vækst resultater, og spørger man Direktør Jens Haugaard, så står vækst også øverst på ambitionerne for fremtiden.

“Vi skal skabe vækst. Både for moderkoncernen i Tyskland, men også fordi det er den type virksomhed vi er. Vi vil fremad – vi vil udvikling – og vi har bygget hele vores forretning op på at kunne dette”

Jens Haugaard fortæller, at en afgørende betingelse for at kunne udleve ambitionerne om vækst hænget tæt sammen med evnen til at kunne tiltrække de rette medarbejdere til Hydac teamet. “Vi arbejder målrettet på at fastholde Hydac som en virksomhed som man gerne vil arbejde for. Vi tager vores kultur seriøs, og vi skaber de fysiske rammer for at kunne skabe vækst.”