HVAD VIL VI MED KULTUREN?

Published On: 1. december 2022|Last Updated: 1. december 2022|Categories: Ikke-kategoriseret|

Debatindlæg af Venstre i Kertemindes gruppeformand, Jens Gantriis.

Der har lige været folketingsvalg, og det var ikke meget, som i ingenting, jeg hørte om kulturlivet i de forskellige debatter.

Kulturen bringer mennesker sammen, og er på mange måder værdiskabende for vores tilværelse, så jeg synes det er lidt skræmmende, hvor lidt det fylder både nationalt, men bestemt også lokalt.  Kerteminde kommune har altid været kendt for et varieret og spændende kulturliv. Desværre er der de sidste måneder komme lidt ridser i lakken, idet både NU Festivalen og Kerteminde Revyen, af forskellige årsager ikke længere præger kalenderen i Kerteminde. Det er jeg meget ked af, idet begge begivenheder netop har samlet mennesker om gode oplevelser.

Som formand for Kultur/fritidsudvalget og Næstformand i Kulturregion Fyn, vil jeg i de første måneder af 2023 lægge op til en drøftelse i de politiske udvalg, og lokalt meget gerne sammen med Erhvervs-og Vækstudvalget,  for at se om der kan komme nye idéer til hvordan vi som kommune kan være med til at lukke det hul, der kommer efter to så store begivenheder ikke mere er i Kerteminde.

I Venstre vil vi dyrke og styrke kulturen, det gavner os alle.

Jens Gantriis, skyttegade 11, 5300 Kerteminde

Formand for  kultur og Fritidsudvalget

Næstformand Kulturregion Fyn